Bestuurdersverzekering

Standaard zijn met een BA autoverzekering uw inzittenden meeverzekerd. Dit is natuurlijk goed om te weten, want bij een eventuele schade zullen zij gewoon vergoed worden. Dit geldt echter niet voor u als bestuurder. Veel mensen weten dit niet of realiseren zich dit niet goed, maar u als bestuurder zult niet vergoed worden bij een eventuele schade. Vandaar ook dat het kiezen voor een bestuurdersverzekering niets overbodigs is.

Dekking bestuurdersverzekering

Het spreekt eigenlijk voor zich. De bestuurdersverzekering biedt dekking aan de bestuurder van een voertuig. Dit is met name erg van belang wanneer u zelf degene bent die aansprakelijk is voor een schade.

Optie bestuurdersverzekering

Bij een autoverzekering simulatie heeft u de optie om aan te geven of u ook aanvullende dekkingen voor uw autoverzekering wilt afsluiten. Als u dit aangeeft zal dit direct invloed hebben op de berekening van uw autoverzekering. Zo ziet u dus direct welke aanvullende dekkingen u een hoop geld gaan kosten en dan kunt u vervolgens zelf nagaan of u het het geld waard vindt om voor de aanvullende dekking te kiezen of niet.

Previous post:

Next post: